Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 500 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
MEMOIR 44 EASTERN FRONT PACK
MEMOIR 44 EASTERN FRONT PACK
Producator : Days of Wonder
Pret : 109 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Categorie Extensii jocuri
Limba Engleza
An 2005
Complexitate Medie
Durata 30-60
Jucatori 2
Varsta de la 8 ani
Info

 Eastern Front Pack. te va duce pe malurile inghetate ale lacului Ladoga si intre ruinele in flacari ale Stalingradului. Vei retrai cele mai intense batalii din WWII, unde intregi grupuri de armata au disparut mai repede decat a disparut un singur batalion pe plajele din Normandia.

Aceasta expansiune vine dupa  Expansion one  ( Terrain Pack ). In timp ce  Terrain Pack  se axeaza pe noi tipuri de teren si pe reguli, aici e vorba de bataliile feroce dintre Axa si fortele sovietice.

Expansiunea vine si cu un scenariu din razboiul Rusiei cu Finlanda si un scenariu a ceea ce a devenit cea mai mare batalie de tancuri din istorie: batalia de la Kursk.

In pachet mai gasiti 42 de soldati rusi, 24 de tancuri T-34, 6 arme ZIS-3, parti de teren reprezentand ruine, rauri inghetate, mlastini si paduri inzapezite. Plus 10 reprezentari de medalii rusesti si 8 scenarii (inclusiv Operatiunea Typhoon si Barbarossa).

 


Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC