Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
A GAME OF THRONES - THE CARD GAME
A GAME OF THRONES - THE CARD GAME
Producator : Fantasy Flight Games
Pret : 175 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 4/Media: 5

Categorie Jocuri cu carti - Card Games
Limba Engleza
An 2010
Complexitate Medie
Durata 60
Jucatori 2,3,4
Varsta de la 12 ani
Info

Acest joc nu este un joc traditional CCG (Collectible Card Game), ci a fost creat dupa noul format LCG (Living Card Game) al Fantasy Flight Games.


LCG este un joc care se distanteaza de un joc clasic de tic CCG prin faptul ca ofera o noua metoda de distributie a cartilor care ofera acelas joc adaptabil care face ca CCG sa fie atat de distractiv, dar fara a avea etapa de cumparare pe orbeste care a afectat atatia jucatori. Rezultatul este un amestec nou care iti ofera ce e mai bun din ambele lumi.

Prima etapa este lansarea setului de baza LCG. Fiecare LCG va avea un set de plecare de calitate care va disponibil prin canalele de distributie si include piese de joc de inalta calitate. Aceste seturi de baza contin tot ce este necesar pentru a juca, incluzand mai multe topuri de carti pentru o experienta reusita de la primul joc.

Aceste seturi de baza vor beneficia de lansari lunare de seturi de expansiune, fiecare cu cate 40 de carti care sa extinda setul existent. Aceste expansiuni vin cu varietate si particularizare si cu o continuare a povestii originale.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC