Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 500 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
GLOOM
GLOOM
Producator : Atlas Games
Pret : 105 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 5/Media: 4

Categorie Jocuri cu carti - Card Games
Limba Engleza
An 2004
Complexitate Mica
Durata 30
Jucatori 2,3,4
Varsta de la 10 ani
Info

Lumea jocului Gloom este trista si infrigurata. Cerul este gri, ceaiul e rece si gasesti o tragedie la fiecare colt. Datorii, boli, tristeti si hoarde de soareci turbati - chiar cand parea ca lucrurile nu pot merge mai prost. Ei bine, se poate. Dar unii zic ca ceea ce intalnim in rai depinde de greutatile pe care le intalnim in viata. Daca e asa, inca mai este speranta (chiar daca nu in viata asta).

Gloom este un joc de carti in care preiei controlul soartei unei familii excentrice de mizantropi. Scopul este trist, dar simplu: trebuie ca personajele sa aiba de cele mai mari tragedii posibile inainte a imbratisa bine-venita moarte. O sa joci carti ca 'Urmarit de pudeli' sau 'Luat in bascalie de pitici' pe caracterul tau pentru a-i cobora respectul de sine in timp ce incerci sa ridici moralul celorlalti cu nunti si alte evenimente fericite. Cel care are cea mai nefericita familie este cel care castiga.

Folosind carti transparente de plastic, Gloom are un design original. Multe carti aditionale pot fi jucate peste aceeasi carte de caracter. Din moment ce cartile sunt transparente, cartile puse anterior sunt vizibile sau obturate de cele puse peste ele. Asa poti sa vezi imediat cat valoreaza fiecare personaj, oricate carti ar fi puse peste el.

Trebuie sa incerci acest joc interesant.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC