Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 500 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
Heroes of Graxia
Heroes of Graxia
Producator :
Pret : 149 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Categorie Jocuri cu carti - Card Games
Limba Engleza
Durata 60 minute
Jucatori 2,3,4
Info

 

Limba: Englez?

 

Categorii: Jocuri de carti

 

Informatii aditionale: Fantasy, Medieval

 

Nr. de jucatori: De la 2 la 6

 

Nr. de jucatori (recomandat): 2, 3 sau 4

 

Tipul jocului: Boardgames

 

Anul publicarii: 2010

 

Durata: 60 de minute

 

Varsta: Incepand cu 10 ani
 
Heroes of Graxia este un joc de carti care se joaca in 2-6 jucatori cu un joc dinamic de strategie intr-un mediu fantasy.

Jocul foloseste carti de joc pentru a reprezenta fortele pe tabla de joc. Pornind de la un teanc de 12 carti, jucatorii isi construiesc imperiul prin cumpararea celor mai bune carti care ii ajuta sa-i intreaca pe ceilalti pentru a obtine trofee si prestigiu in lumea din Graxia.

In total sunt peste 240 de carti de joc, cat si miniaturi. Intre cartile existente se gasesc carti pentru arme, armura, vraji, armate, aliati si mercenari.

Pe masura ce jucatorii infrang unitatile si eroii legiunilor inamice, ei castiga prestigiu prin luarea cartilor de prestigiu si punandu-le in teancul lor de prada. Se va tine cont de aceste puncte la final, cand se decide castigatorul jocului. Jucatorii au dreptul sa inspecteze teanc de prada al oricarui alt jucator.

Lumea fantasy din Graxia este plina de mistere special concepute pentru a fi descoperite si rezolvate de catre jucatori. De ce exista continente uriase care plutesc pe cer? De ce exista o asemenea varietate de vietati pe aceste continente in conditiile in care deplasarea intre aceste continente se face doar prin folosirea portalilor magici create de Gardieni?

Doar alegadu-ti Gardianul favorit, explorand lumea si conducadu-ti armatele in lupta vei gasi raspunsurile la misterele din Graxia.
Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC