Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
Say Anything
Say Anything
Producator : Norstar Games
Pret : 105 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 1/Media: 5

Categorie Jocuri cu carti - Card Games
Limba engleza
An 2008
Complexitate medie
Durata 30 minute
Jucatori 3,4,5,6,7,8
Varsta de la 8 ani
Info

Say Anything este un joc vesel despre parerile tale si ale prietenilor tai. Este sansa de a solutiona probleme dezbatute aprins de-a lungul timpului.

Spre exemplu: "Care este cea mai buna formatie a tututor timpurilor?" sau " Care ar fi vedeta cu care te-ai distra cel mai bine timp de o zi?". Fie ca vei sapa adanc in inima ta pentru a da un raspuns, fie ca vei spune primul lucru care iti trece prin minte, aceasta este sansa ta de a spune ceva!

Cum se joaca?

1. Pune o intrebare in legatura cu cartea pe care ai tras-o (ex. "Care este cea mai mare inventie a secolului trecut?"/ " Fara ce site nu ai putea trai?"/ "Care este cea mai buna activitate pentru prima intalnire?"/ "Care este cel mai nefericit lucru spus unui politist dupa ce te trage pe dreapta?")

2. Ceilalti jucatori isi vor scrie raspunsul pe o hartie si-l vor arata cat mai repede. Nu se accepta acelasi raspuns de doua ori.

3. Alege in secret raspunsul care iti place cel mai mult folosindu-te de Select-o-Matoc 5000

4. Ceilalti jucatori au cate doua token-uri cu care vor paria pe raspunsul tau. Fie pot paria ambele token-uri pe 1 raspuns, fie pot paria cate un token pentru fiecare raspuns.


Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC