Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
Shadows over Camelot The Card Game
Shadows over Camelot The Card Game
Producator : Days of wonder
Pret : 109 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Categorie Jocuri cu carti - Card Games
Limba Engleza
An 2012
Complexitate Medie
Durata 20
Jucatori 1,2,3,4,5,6,7
Varsta de la 8 ani
Info

Cavalerii Mesei Rotunde se aduna din nou pentru a proteja regatul regelui Arthur. Dar stai! Acestia nu sunt vechii cavaleri. Sunt copiii lor! Oare vor putea ei sa faca fata pericolului?

In Shadows over Camelot: The Card Game, jucatorii coopereaza pentru a rezolva quest-urile inainte sa fie prea tarziu. In fiecare runda, jucatorii pot intoarce o carte Zvon, pot lua parte la un Quest sau pot acuza un cavaler. Daca este intoarsa cartea Morgan le Fay, jucatorii nu se mai pot consulta. In plus, Morgan altereaza valorea anumitor carti si scoate altele din joc. Merlin permite jucatorilor sa vorbeasca din nou intre ei.

Cand au fost revendicate 3 sabii, indiferent de culoare, un jucator are dreptul sa acuze de tradare un alt jucator. Daca are dreptate, va fi recompensat, daca nu, va fi penalizat. Daca jucatorii aduna 7 sabii albe, il opresc pe Morgan si castiga. Daca in schimb aduna mai intai 7 sabii negre, regatul lui Artur este distrus.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC