Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 500 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
A LA CARTE
A LA CARTE
Producator : Fantasy Flight Games
Pret : 189 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 4/Media: 5

Categorie Jocuri de familie
Limba Germana, Engleza
An 2010
Complexitate Medie
Durata 30
Jucatori 2,3,4
Varsta de la 8 ani
Info

Oare cui nu-i place sa adulmece miresmele unei bucate gatite cu maiestrie? Sau cine nu se supara, daca a ajuns prea multa sare in supa? Aici isi are fiecare dintre voi bucataria in miniatura, dotata cu o vatra si cu o cratita. Cine vrea sa fie un bucatar de succes, decorat cu mai multe stele, trebuie sa respecte intocmai retetele scrise cu mult duh si ilustrate cu migala, pe deasupra trebuie sa-si mai si condimenteze mancarurile in mod potrivit. ... Bon Appetit!', juriul a 'condimentat' acest joc, nominalizandu-l in anul 2010 pentru concursul Jocul Anului.

Precum se stie, prea multi bucatari strica aluatul! De aceea, la A la carte fiecare isi va gati singur bucatele, dar asta nu-l va impiedica sa incerce sa strice ca lumea aluatul celorlalti care se pretind maestri bucatari. La unele bucate nu numai ca trebuie sa selectezi gradul de temperatura potrivit pentru plita, dar mai ai nevoie si de o portie serioasa de sensibilitate si gust pentru a condimenta potrivit aceste creatii culinare trasnite. Bucatele arse sau condimentate gresit ajung fara ezitare în galeata de gunoi. Numai cine este capabil sa stapaneasca pericolele si chichitele unei bucatarii de mare capacitate, poate deveni in final un bucatar cotat cu mai multe stele.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC