Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 500 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
ABYSS
ABYSS
Producator : Asmodee
Pret : 189 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2014
Complexitate Medie
Durata 30-60 minute
Jucatori 2,3,4
Varsta de la 14 ani ani
Info

Puterea Abyss este din nou vacanta, asa ca a venit timpul sa pui mainile pe tron si privilegiile sale. Foloseste-ti toata istetimea pentru a castiga sau cumpara voturi in Consiliu. Recruteaza cei mai influenti Lorzi si abuzeaza de puterea lor pentru a prelua controlul asupra celor mai puternice teritorii strategice. In final, impune-te ca singurul capabil de a conduce poporul Abyssal!

Abyss este un joc de dezvoltare, combinare si colectare in care jucatorii incearca sa controleze locatii strategice intr-un oras subacvatic. Pentru a realiza asta, ei trebuie sa se dezvolte pe 3 nivele: primul colectand aliati, apoi folosindu-i sa recruteze Lorzi ai Abyss-ului care le dau apoi acces la diferite parti ale orasului. Jucatorii primesc carti prin tragere la sorti, iar Lorzii Abyss-lui luati in acest fel le confera abilitati speciale detinatorului cartii – insa odata ce ai folosit cartile pentru a achizitiona o locatie, acea putere este oprita, asa ca jucatorii au nevoie de timp in luarea teritoriilor pentru a se plasa in cea mai bun? pozitie pentru cand jocul se termina.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC