Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
Concept
Concept
Producator : Repos Production
Pret : 135 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2013
Complexitate Medie
Durata 40
Jucatori 4,5,6,7,8,9,10,11,12
Varsta de la 10 ani
Info

In Concept, jucatorii trebuie sa ghiceasca toate cuvintele prin asocierea de icoane. O echipa de doi jucatori alege un cuvant sau o fraza pe care ceilalti jucatori trebuie sa o ghicesca. Actionand impreuna, aceast? echipa plaseaza judicios pictogramele disponibile pe tabla de joc.

Exemplu: o echipa vrea ca ceilalti jucatori sa ghicesca termenul "lapte- echipa ar putea plasa semnul de intrebare (care semnifica ideea de concept principal) de pe icoana de lichid, apoi cuburi de aceasta culoare pe icoane pentru "alimentar / b?utura" ?i "alb". Pentru un concept mult mai complicat, cum ar fi "Leonardo DiCaprio", echipa poate utiliza conceptul principal si cuburi de potrivire pentru duce jucatorii spre idea ascunsa, actor sau regizor, in timp ce apoi, cu ajutorul pictogramelor si cuburilor de potrivire, dai indicii pentru anumite filme in care a jucat DiCaprio, cum ar fi Titanic sau Inception.

Primul jucator care descopera cuvantul sau fraza primeste 2 puncte de victorie. Jucatorul care sfarseate cu cele mai multe puncte castiga.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC