Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 500 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
Conflict of Heroes Awakening the Bear
Conflict of Heroes Awakening the Bear
Producator :
Pret : 279 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 1/Media: 5

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2008
Complexitate Mare
Durata 60
Jucatori 2,3,4
Varsta de la 10 ani
Info

Academy Games prezinta 'Conflict of Heroes', un nou joc rapid bazat pe tactica. Seria urmareste dezvoltarea trupelor moderne pana la nivelul unui pluton, incepand cu al doilea razboi mondial pana la luptele moderne din Bosnia, Irak si Afganistan. Primul joc al seriei, Awakening the Bear! – Russia 1941-1942, te duce pe frontul de est in timpul Operatiunii Barbarossa (invazia Germaniei asupra Rusiei). Multi considera aceasta perioadata ca reprezentand nasterea tacticilor moderne de razboi care continua sa fie folosite si perfectionate de armatele moderne.

Conflict of Heroes imbina eleganta regulilor unui Eurogame cu jocurile de strategie de razboi. Seria a fost conceputa pentru a crea o experienta de joc intensa si foarte interactiva. Ai la indemana mai multe resurse pentru a muta si ataca. Asta iti ofera o mare flexibilitate in a-ti executa planurile de batalie, dar trebuie sa fii si prudent pentru ca ambele parti se pot arunca oricand in batalie.

Prezentare in detaliu a jocului pe Board Game Geek.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC