Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
IMPERIAL 2030
IMPERIAL 2030
Producator : Rio Grande Games
Pret : 215 199 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 1/Media: 5

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2009
Complexitate Medie
Durata 120
Jucatori 2,3,4,5,6
Varsta de la 12 ani
Info

Imperial 2030 este un joc pe cont propriu, pe baza regulilor de Imperial. Cele sase puteri SUA, Europa, Rusia, China, India si Brazilia isi dezvolta bazele lor industriale si construiesc armate si flote. Ei lupta pentru controlul de terenului neutru si zonelor maritime in scopul de a deveni cea mai puternica natiune din intreaga lume.

In acest joc jucatori nu joaca pe ture, ci cele 6 puteri una dupa alta. Jucatorii sunt investitorii care opereaza doar pe plan international care actioneaza din fundal. Prin oferirea de bani pentru cele sase puteri, care au toate trezorerie proprii, acestia au o influenta asupra politici lor. Cel mai mare investitor într-o natiune primeste control asupra guvernului sau si decide ce va face aceea natiune. Deoarece controlul al unui guvern se poate schimba cu fiecare noua investitie, jucatorii pot controla mai multe guverne, in acelasi timp.
Ca investitori, jucatorii nu ar trebui sa devina prea atasati de natiunea lor preferata, ci mai degraba cauta în ce cazuri investitiile lor au cele mai bune rate de rentabilitate.

La sfarsitul zilei, jocul este despre bani, si nu despre dominatia militara!

 


Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC