Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 500 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
LEGACY THE TESTAMENT OF DUKE DE CRECY
LEGACY THE TESTAMENT OF DUKE DE CRECY
Producator : Portal Games
Pret : 159 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2013
Complexitate Medie
Durata 60 minute
Jucatori 1,2,3,4
Varsta de la 8 ani
Info

Acest joc te pune in postura sa "construiesti" o puternica dinastie in Franta secolului 18, in timp ce intri in pielea unui nobil francez si concurenzi pentru onoare. Pe parcursul a trei generatii, tu - un patriarh sau matriarh cu resurse - vei incerca sa creezi o mostenire de durata, cu legaturi cu familii bogate si puternice din Franta si strainatate (Spania, Italia, Rusia si alte tari).

Acest joc de carti iti ofera posibilitati infinite. De fiecare data cand construiesti o familie, scrii o poveste unica, aduci la viata diverse relatii intre parinti si copii lor, intre veri, unchi, matusi, nepoti si nepoate. De fiecare data cand cauti sotul perfect pentru singura fiica sau o sotie pentru unul din cei doi fii, daca cauti sa aduci un nou suflu familiei prin casatoria cu o familie nobila straina - vei lucru sa cresti statusul familiei tale prin prestigiu si avere, noi abilitati si aptitudini.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC