Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 500 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
Power Grid
Power Grid
Producator : Rio Grande Games
Pret : 215 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 6/Media: 5

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
Autor Friedemann Friese
Complexitate Medie
Durata 90-120
Jucatori 2,3,4,5,6
Varsta de la 12 ani
Info

Sa castigi bani din energia electrica? O idee extraordinara! Sa folosesti petrol sau carbune pentru a genera energie in modul traditional? Sau va lipsi una din aceste resurse in viitor? Cu siguranta energia nucleara este foarte interesanta si, atata timp cat guvernul va administra pierderile nucleare, profitul va fi foarte mare. Poti folosi, bineinteles, energia ecologica si vei fi independent de resurse! Dar vor fi centralele eoliene suficient de puternice pentru clientii viitorului? Fireste ca trebuie sa-ti urmaresti competitorii pentru a vedea ce fel de centrale construiesc, ce orase au in reteaua lor si de ce resurse depind acestia.

In Power Grid, varianta modernizata a jocului Funkenschlag, fiecare jucator detine o companie ce furnizeaza electricitate oraselor din S.U.A. sau celor din Germania. Jucatorii liciteaza pentru a obtine centrale electrice la un pret cat mai bun, apoi cumpara resurse pentru a produce electricitate. Pentru castigarea jocului, energia electrica trebuie distribuita unei retele cat mai mari de orase!

Componente:


1 tabla de joc cu doua fete
132 case de lemn
84 resurse de lemn
bancnote
43 carti cu centrale electrice
5 carti sumar
1 pliant cu reguli in limba engleza

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC