Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
Samurai
Samurai
Producator : Rio Grande Games
Pret : 225 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 21/Media: 5

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
Autor Reiner Knizia
Complexitate Medie
Durata 45-60
Jucatori 2,3,4
Varsta de la 10 ani
Info

SAMURAI - timp de secole, acest nume a reprezentat curaj infailibil, loialitate imperturbabila si armonie interioara. Astazi, numele este respectat la fel de mult, iar povestirile despre legendele cu samurai au devenit din ce in ce mai populare.

Parte a trilogiei de jocuri create de Reiner Knizia ce au ca mecanica asezara pieselor, Samurai are ca tematica Japonia medievala. Fiecare jucator dispune de un set de piese cu luptatori, preoti si tarani pe care le foloseste pentru a obtine cat mai multa putere in Japonia. Cu ajutorul acestor piese, jucatorii inconjoara orase in care sunt plasate figurine: Buddha, Coifuri sau Campuri de orez. Piesele aduc influenta in diferite zone ale oraselor, iar jucatorul cu cea mai mare influenta asupra unei figurine, atunci cand orasul este inconjurat complet, va lua figurina. Obiectivul jocului este de a avea, la final, cele mai multe figurine de un tip, si apoi, cele mai multe figurine ramase.

Componente:


4 table de joc modulare
39 figurine din plexiglas
80 jetoane de joc in 4 culori
4 paravane japoneze
1 pliant cu regulile in limba engleza

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC