Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
STRONGHOLD
STRONGHOLD
Producator : Valley Games
Pret : 285 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2009
Complexitate Medie
Durata 120
Jucatori 2,3,4
Varsta de la 10 ani
Info

STRONGHOLD este un joc pentru 2-4 jucatori ce spune povestea unui asediu. Jucatorii au roluri in parti opuse, unul trebuie sa apare cetatea, celalalt trebuie sa patrunda in castel cat mai repede. Pe parcurs ce timpul trece, cel aflat in aparare primeste Puncte de Victorie in fiecare turn pentru efortul de a rezista.

Tabla de joc reprezinta cetatea cat si terenurile dimprejur, unde fortele inamice sunt plasate si continua sa inainteze spre ziduri.

Jucatorul aflat in aparare are un numar limitat de soldati pe ziduri, in timp ce invadatorul are o legiune infinita de soldati! O lupta disperata are loc in fiecare tura. Invadatorii construiesc masina de razboi, isi echipeaza soldatii, ii antreneeaza si foloseste ritualuri de magie neagra pentru a obtine victoria. Intre timp, cel aflat in aparare isi repara zidurile, construieste tunuri, isi antreneaza soldatii si face orice pentru a reusi sa pastreze castelul cat mai mult timp posibil.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC