Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
TICKET TO RIDE NEDERLAND
TICKET TO RIDE NEDERLAND
Producator : DAYS OF WONDER
Pret : 139 109 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Categorie Extensii jocuri
Limba Engleza
An 2013
Complexitate Medie
Durata 45
Jucatori 2,3,4,5
Varsta de la 8 ani
Info

Ticket to Ride Map Collection: Volume 4 - Nederland aduce o harta noua si reguli nemaintalnite pana acum in universul Ticket to Ride. Desi cerintele de baza raman aceleasi - jucatorii colecteaza Carti de Vagoane cu ajutorul carora ocupa rutele dintre orase astfel incat, la final, sa completeze traseele primite initial - Ticket to Ride Nederland schimba jocul in doua moduri: introduce rute duble aproape intre toate orasele de pe harta si totodata, pe fiecare ruta - simpla sau dubla- , introduce poduri cu taxa. Astfel, pentru a putea ocupa un segment, jucatorii vor fi nevoiti sa plateasca. Pe o ruta simpla sau pe primul segment al unei rute duble, jucatorii achita la banca 1-4 monede; pe cel de-al doilea segment al unei rute duble, jucatorul achita suma celui care a ocupat primul celalalt segment.

Fiecare jucator primeste cate 30 monede. Daca ajung sa nu-si poata plati taxele, jucatorii sunt nevoiti sa faca un imprumut. Fiecare astfel de imprumut inseamna 5 puncte in minus la finalul jocului. Pentru a te determina sa cheltuiesti cat mai putin, la sfarsitul partidei, jucatorii primesc puncte bonus pentru fiecare moneda pe care o au in plus fata de adversari.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC