Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
Genji
Genji
Producator : Z-Man Games
Pret : 79 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Categorie Jocuri cu carti - Card Games
Limba Engleza
An 2008
Complexitate Medie
Durata 45
Jucatori 2,3,4,5,6
Varsta de la 10 ani
Info

In vremea in care poezia si arta isi recuperau suprematia, noptile din Kyoto erau pline de romantism. Domnii din Curtea Imperiala, simpli clerici si functionari in timpul zilei, isi petreceau noptile profesandu-si dragostea fata de iubitele lor. Scriind la lumina lunii, fiecare incerca sa compuna cea mai reusita Tanka, o poezie de doar cinci versuri. Poemele evocau scene de iubire, anotimpuri si evidentiau profunzimea cunostintelor in temele acceptate de Curte. De departe, cel mai de succes artist era Hikaru Genji, Shining Prince. In timp ce pentru doamnele de la curte, Genji era iubitul perfect, pentru domni, era un exemplu demn de urmat.

In GENJI, jucatorii preiau rolul domnilor de la curte. Ei vor puncta pentru cele mai reusite poezii, sau pentru cele mai multe inimi castigate. 12 domnite, fiecare purtand unul din simbolurile celor patru anotimpuri si al unuia din cele trei teme- melancolie, natura si dragoste- sunt asezate in cerc. O carte va fi intoarsa pentru a arata jucatorilor carui stil trebuie sa apartina poezia scrisa.

In fiecare anotimp, jucatorii vor porni in calatorie. Punctul de plecare va fi casa lor (una din cele 12 domnite). In tura sa, un jucator poate muta pana la trei spatii, va studia noi materiale (va decarta carti de poezie si va extrage altele noi) sau o va fermeca pe domnita la care a ajuns. Daca niciun alt jucator nu i-a dedicat acesteia poezii pana in acel moment, o va putea face el. In caz contrar, va putea fie sa continue poezia inceputa de rivalul sau, fie sa o intreaca in frumusete (va juca o carte care va infrumuseta poezia deja existenta).

Runda se termina in momentul in care unul din jucatori ajunge "acasa".

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC