Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
HANABI
HANABI
Producator : Abacus Spiele
Pret : 35 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Categorie Jocuri cu carti - Card Games
Limba Romana
An 2012
Complexitate Mica
Durata 25 minute
Jucatori 2,3,4,5
Varsta de la 8 ani
Info

Hanabi – numit dupa cuvantul japonez "artificii" ce consta in ideogramele "floare" si "foc" - este un joc cooperativ in care jucatorii incearca sa creeze spectacolul perfect de artificii, plasand carti pe masa in ordinea corecta.

Pachetul de carti consta in 5 culori diferite de carti, numerotate de la 1 la 5 pe fiecare culoare. Pentru fiecare culoare, jucatorii incearca sa plaseze un rand in ordinea corecta de la 1 la 5.

Pare usor, nu? De fapt, nu este, pentru ca tii cartile incat sa il vada ceilalti jucatori. Ca sa ajuti jucatorii sa joace o carte, trebuie sa ii dai indicii referitoare la numere sau culorile cartilor din mana. Jucatorii trebuie sa joace ca o echipa pentru a evita erori si sa termine de etalat artificiile pana se termina pachetul de carti.

 

La comanda acestui joc nu se acorda transport gratuit in Bucuresti. Comanda insotita de un alt joc beneficiaza de transport gratuit.

Daca se comanda doar acest joc, se adauga taxa transport pentru Bucuresti de 7 lei.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC