Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
Guards Guards
Guards Guards
Producator : Z-Man Games
Pret : 205 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 1/Media: 5

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2011
Complexitate Medie
Durata 120
Jucatori 2,3,4,5,6
Varsta de la 11 ani
Info

Jucatorii sunt membri ai Ankh-Morpork City Watch. Avand in vedere ca cele opt Great Spells lipsesc de la Unseen University, viitorul Discului este incert. Fiecare jucator trebuie sa localizeze si sa inapoieze un anumit numar de Vraji inainte de a fi prea tarziu. Jucatorii se vor infiltra intr-una din cele patru bresle (Thieves, Assassins, Alchemists sau Fools), cartea breslei alese semnalandu-le Vrajile pe care sunt nevoiti sa le gaseasca. De asemenea, vor primi o abilitate pe care o vor putea folosi pentru a-si depasi adversarii.

Pe harta de joc exista 12 locatii unde jucatorii vor incerca sa recruteze  voluntari care sa-i ajute in misiunile lor. Personajele sunt impartite in trei teancuri de Voluntari, fiecare reprezentand categoria din care acestia fac parte:  Lords and Ladies, Man and Beast si Shades and Shadows. Fiecarui voluntar i se atribuie un set de abilitati de care jucatorii se vor putea folosi pentru a proteja Vrajile sau pentru a finaliza provocarile Vrajitorilor - cinci teste de putere, inteligenta si onoare pe care cei implicati vor fi nevoiti sa le rezolve pentru a putea intra cu Vrajile in Unseen University.

Cand un jucator considera ca a recrutat indeajuns de multi voluntari, poate incepe recuperarea Vrajilor. Poate trimite pana la 4 voluntari in cautarea unei vraji. Adversarii se pot folosi de cartile de magie sau de cele de sabotaj pentru a ingreuna drumul celorlalti jucatori.

Castiga cel care recupereaza primul cele 5 Vraji.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC