Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
MIGHT AND MAGIC HEROES
MIGHT AND MAGIC HEROES
Producator : Axel
Pret : 249 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 1/Media: 5

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2013
Complexitate Mare
Durata 180 minute
Jucatori 2,3,4
Varsta de la 10 ani ani
Info

In jocul MIGHT AND MAGIC HEROES THE BOARD GAME, fiecare jucator devine liderul uneia din cele patru factiuni diferite, sperand sa cucereasca si sa guverneze taramul din Ashan.

La inceput, jucatorii controleaza un erou, a armata micuta si un oras - dar cu trecerea fiecarei runde, eroii capata experienta si se intaresc, armatele devin mai numeroase iar orasele mici se transforma in capitale enorme. Jucatorii pot recruta noi caractere, sa preia controlul minelor care produc resurse si aur pentru factiunile lor, pot infrange monstri ce umbla pe harta, pot cauta artefacte magice. O data cu trecerea timpului, inevitabil se apropie confruntarea finala intre marile regate magice. Castigatorul trebuie sa dovedeasca ca propria factiune este cea mai bine dezvoltata, cu eroi iscusiti, armate numeroase si o mareata capitala. 

Cine reuseste sa obtina cea mai mare putere devine noul mostenitor si conducatorul suprem din taramul din Ashan - astfel reusind sa castige jocul.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC