Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
MONOPOLY
MONOPOLY
Producator : Hasbro
Pret : 125 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 55/Media: 4

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2007
Complexitate Medie
Durata 180
Jucatori 2,3,4,5,6,7,8
Varsta de la 8 ani
Info

Clasicul joc imobiliar. Cumperi proprietati, construiesti case si hoteluri, colectezi chiria de la ceilalti jucatori. Se repeta, cat timp este necesar, pana cand tot restul lumii este in faliment.

Monopoly a fost brevetat in 1935 de Charles Darrow si lansat de catre Parker Brothers. Jocul a fost, de fapt, unul dintre o serie de variante in existenta in acel moment, care isi aveau radacinile in jocul lui Elizabeth J. Magie din 1904, numit "The Landlord's Game". Numele ei se pronunta [Mea ghi]. Merita pronuntat corect numele mintii creative din spatele celui mai popular joc de imobiliare din toate timpurile. Magie a fost un suporter al taxei unice de impozit inaintata de faimosul autor Henry George. Jocul a fost conceput pentru a demonstra modul in care taxa unica de impozitare ar fi functionat - jucatori ar putea alege sa joace in conformitate cu regulile normale sau regulile alternative ale "taxei unice de impozitare".

Jocul nu parea sa aiba viitor si Magie a pierdut interesul in el. Variantele de joc au evoluat, cu toate acestea, versiunile facute in casa au calatorit in sus si in jos pe coasta atlantica si chiar spre vest, in Michigan si Texas, fiind dezvoltat pe parcurs. In cele din urma de jocul a fost observat de Charles Darrow, care l-a introdus lumii, in forma sa actuala.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC