Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
MR JACK POCKET
MR JACK POCKET
Producator : Hurrican
Pret : 79 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 5/Media: 5

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2010
Autor Bruno Cathala si Ludovic Maublanc
Complexitate Medie
Durata 30
Jucatori 2
Varsta de la 14 ani
Info

Descopera versiunea de buzunar a excelentului joc de deductie pentru 2 jucatori, Mr. Jack!

La fel ca si in jocul original, unul din jucatori preia rolul inspectorului ce incearca sa-l demaste pe Jack Spintecatorul, iar celalalt preia rolul criminalului fugar. Diferenta se face observata in mecanica jocului: infernala urmarire are acum loc pe un spatiu format din 9 patrate, fiecare patrat reprezentand o parte a Londrei si, in acelasi timp, unul din cei noua suspecti. In jurul tablei de joc se aseaza jetoanele cu Holmes, Watson si cainele politist. In fiecare runda, primul jucator foloseste 4 actiuni care-i permit fie sa mute jetoanele investigatorului, fie sa reorienteze piesele, fie sa traga o "carte suspect". Un suspect este vizibil numai daca investigatorul il vede pe strazile din fata sa. Suspectii ascunsi de cladiri sunt invizibili.

La sfarsitul fiecarei runde, Jack trebuie sa spuna daca personajul sau este vizibil sau nu. Daca personajul nu este vizibil, Jack va castiga o clepsidra. Jocul este castigat fie de Jack, atunci cand acesta aduna 6 clepsidre, fie de Inspector atunci cand ramane un singur suspect la sfarsitul unei runde.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC