Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
Rex: Final Days of an Empire
Rex: Final Days of an Empire
Producator : Fantasy Flight Games
Pret : 245 229 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 1/Media: 4

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2012
Complexitate Medie
Durata 90
Jucatori 3,4,5,6
Varsta de la 12 ani
Info

Rex: Final Days of an Empire este o noua versiune a jocului Dune a carui actiune se desfasoara in universul Twilight Imperium. Este un boardgame de negociere, tradare si razboi in care 3-6 jucatori preiau controlul unor mari civilizatii interstelare aflate in lupta pentru suprematie. Cu 3000 ani inainte de evenimentele din Twilight Imperium, REX aduce in prim plan ultimele zile ale imperiului Lazax. Jucatorii se lupta pentru a prelua controlul unor locatii cheie din orasol Mecatol.

Conducatorii vor fi nevoiti sa obtina sprijinul populatiei locale, sa scoata la lumina arme demult ascunse, sa preia controlul asupra institutiilor cheie. In timp ce rase importante se lupta pentru suprematie, navele de razboi Sol devasteaza orasele invecinate.

Desi diplomatia si intelegerile intre parti ar putea parea suficiente, ciocnirile directe vor fi inevitabile. Cand  doua sau mai multe forte ocupa aceeasi zona, lupta este singura varianta acceptata. Forta militara a fiecarui jucator este data de numarul total de trupe pe care doreste sa le foloseasca, la care se adauga puterea conducatorului ales. Fii atent pe cine trimiti in fruntea armatelor tale! Unul sau mai multi din conducatorii tai, pot lucra pentru inamic. In acest caz, lupta va fi compromisa din start.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC