Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
ROKOKO
ROKOKO
Producator : Pegasus Spiele
Pret : 159 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 1/Media: 5

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2013
Autor Matthias Cramer, Louis Malz, Stefan Malz
Complexitate Medie
Durata 90 minute
Jucatori 2,3,4,5
Info

Bine ati venit in era Rococo, pe perioada domniei lui Ludovic al XV-lea, o vreme cand era "trendy" sa tii baluri fastuoase.

Personalitati importante se imbracau in haine scumpe, nerabdatoare sa straluceasca mai mult ca altii. Urmatorul eveniment fastuoes va avea loc in cateva saptamani, fiecare avand cate o cerinta proprie: o haina eleganta aici, o rochie senzationala acolo, sau o donatie pentru a face un foc de artificii. 

ROKOKO este un joc de tip EURO cu un tip de deck-building interesant. In fiecare tura vei juca o carte cu un angajat pe care il vei lasa sa faca task-ul necesar: sa angajeze noi angajati, sa cumpere resurse, sa produca o haina sau o rochie sau sa investeasca in decoratiuni pt bal. Dar nu fiecare angajat sa pricepe la fiecare task, va trebui sa alegi cu grija la ce treburi ii trimiti.

Dupa 7 runde, jocul se termina cu un bal si scorizare finala. Apoi vei lua puncte de prestigiu pentru angajati, pentru hainele si rochiile facute, cat si pentru decoratiunile cumparate. Jucatorul cu cele mai multe puncte de prestigiu va fi declarat castigator.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC