Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
WORLD OF WARCRAFT THE BOARD GAME
WORLD OF WARCRAFT THE BOARD GAME
Producator : Fantasy Flight Games
Pret : 599 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 19/Media: 5

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2005
Complexitate Mare
Durata 240
Jucatori 2,3,4
Varsta de la 12 ani
Info

Asuma-ti rolul unui druid, unui paladin sau al unui intelept shaman. Joaca precum un salbatic Orc, un puternic tauren, un troll tribal, sau un undead; Poti deveni un ingenios gnom, un dwarf manios dar si un misterios Night-elf.

Bazat pe popularul World of Warcraft MMO de la Blizzard Entertainment, World of Warcraft: The Board Game invita jucatorii sa-si aleaga din 16 de caractere, provenind din cele opt rase si noua clase a universului Warcraft, si duce razboiul pentru gloria Hoardei... sau a Aliantei. Calatoreste in spatiul Lordaeron, infrange monstri, castiga experienta, putere si onoare pentru factiunea ta.

'World of Warcraft: the Board Game' este un joc fantasy care se joaca pe echipe. Hoarda si Alianta se intrec sa fie primii sa-l invinga pe Overlord (fie el regele Kel'Thuzad, Nefarian-dragonul sau demonul Kazzak). Sau, daca nu reusesc asta, sa fie ultimii in viata la sfarsitul razboiului total dintre factiuni.

- Jocul este desfacut, are toate componentele; jocul WOW este OUT OF PRINT, nu se mai produce - 

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC