Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook

Bine ai venit la magazinul on line Taraba de Jocuri. Te rugam sa citesti cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul tau in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

Inainte de a face o comanda, daca ai vreo nelamurire, te rugam sa ne scrii la office@tarabadejocuri.ro


DEFINITII GENERALE.

SITE/DOMENIU - Domeniul TarabaDeJocuri.ro si subdomeniile acestuia.
CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

 • continutul oricarui buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre TARABA DE JOCURI prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al TARABA DE JOCURI UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de TARABA DE JOCURI intr-o anumita perioada;

 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care TARABA DE JOCURI are incheiate contracte de parteneriat, intro anumita perioada;

 • date referitore la TARABA DE JOCURI, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).
UTILIZATOR - Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre TARABA DE JOCURI si acesta.
CONT - ansamblul format dintro adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
CLIENT - Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre TARABA DE JOCURI si acesta, sau persoana fizica sau juridica care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de TARABA DE JOCURI si achizitionate de catre acesta prin folosirea SERVICIULUI
DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii
BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre TARABA DE JOCURI intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea TARABA DE JOCURI cu referire la informatiile continute de acesta.
TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre TARABA DE JOCURI catre Client indiferent de modalitatea de livrare.
CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.

POLITICA GENERALA

Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre TARABA DE JOCURI si acesta.
1.1. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
1.2. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public www.TarabaDeJocuri.ro.
1.3. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, TARABA DE JOCURI sau oricarui tert cu care TARABA DE JOCURI are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
1.4. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:
1.4.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de TARABA DE JOCURI prin intermediul siteului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea TARABA DE JOCURI de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea TARABA DE JOCURI.
1.4.2. TARABA DE JOCURI va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
1.5. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
1.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 1.4, acesta poate sa contacteze TARABA DE JOCURI, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la TARABA DE JOCURI destinate acestui scop.
1.7. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de TARABA DE JOCURI.
1.8. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de TARABA DE JOCURI si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, TARABA DE JOCURI va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2. Continut

2.1.Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuala a TARABA DE JOCURI sau al unor terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept al respectivului continut, pentru care TARABA DE JOCURI detine licenta de utilizare si/sau publicare.
2.2. Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de TARABA DE JOCURI, includerea oricarui continut in afara siteului TARABA DE JOCURI, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al TARABA DE JOCURI asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al TARABA DE JOCURI.
2.3. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre TARABA DE JOCURI si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea TARABA DE JOCURI cu referire la acel continut.
2.4. Utilizatorul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.
2.5. In cazul in care TARABA DE JOCURI confera Utilizatorului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea TARABA DE JOCURI pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
2.6. Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea TARABA DE JOCURI si/sau al angajatului TARABA DE JOCURI care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
2.7. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

3. Contact

3.1. TARABA DE JOCURI publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.
3.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite TARABA DE JOCURI sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.
3.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea TARABA DE JOCURI de a contacta Utilizatorul sau Clientul.
3.4. Accesarea siteului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate TARABA DE JOCURI se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si TARABA DE JOCURI, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea TARABA DE JOCURI in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
3.5. TARABA DE JOCURI isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

4. Buletin informativ/Newsletter

4.1. Primirea buletinului informativ presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.
4.2. Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului pot si vor fi folosite de catre TARABA DE JOCURI in limitele Politicii de confidentialitate.
4.3. Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment:
4.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit.
4.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.
4.3.3. Prin contactarea TARABA DE JOCURI, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
4.4. Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
4.5.TARABA DE JOCURI isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimt TARABA DE JOCURIntul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea TARABA DE JOCURI, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
4.6. TARABA DE JOCURI nu va include in buletinele sale informative transmise Utilizatorului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al TARABA DE JOCURI, la momentul expedierii buletinului.

5. Politica de vanzare online

5.1. Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.
5.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.
5.3. TARABA DE JOCURI poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.
5.4. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.
5.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, TARABA DE JOCURI isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.

5.6 In cazul in care produsul nu se afla in stoc, continua comanda si noi iti comunicam, in cel mai scurt timp, termenii de livrare (durata, cost).6. Produse si servicii

6.1. TARABA DE JOCURI poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care TARABA DE JOCURI are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
6.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
6.3. TARABA DE JOCURI poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.
6.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site includ TVA.
6.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.
6.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea TARABA DE JOCURI,acestea fiind cu titlu de prezentare.
6.7. In descrierea produselor si/sau serviciilor TARABA DE JOCURI isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

7. Valabilitatea ofertelor

7.1. TARABA DE JOCURI isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului.
7.2. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.
7.3. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.
7.4. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.
7.5. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.
7.6. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.
7.7. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, conform art. 13.

8. Comanda online

8.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.
8.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
8.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca TARABA DE JOCURI poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de TARABA DE JOCURI,in functie de scop/situatie:
8.3.1. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client.
8.3.2. Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate, conform art. 8.3.1, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)
8.3.3. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.
8.4. TARABA DE JOCURI poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
8.4.1. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
8.4.2. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea TARABA DE JOCURI si/sau partenerilor acestuia
8.4.3. fara nicio justificare.
8.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat coform 8.3.
8.6. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care TARABA DE JOCURI informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.
8.7. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea TARABA DE JOCURI,fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
8.8. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.

9. Comanda telefonica

9.1. Clientul /Utilizatorul poate efectua comenzi telefonice asistat la telefon de un representant TARABA DE JOCURI. Termenii si condiitile mentionate in acest DOCUMENT se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice.

10. Contract si finalizare

10.1. TARABA DE JOCURI va include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.
10.2. TARABA DE JOCURI va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sau contractul.
10.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea TARABA DE JOCURI, devine Contract onorat.

11. Transport

11.1. Clientul poate opta numai pentru una dintre variantele de transport ale produselor/serviciilor achizitionate, disponibila pe site, la momentul efectuarii comenzii, indiferent de tipul comenzii sale.

12. Calitate si garantii
12.1. Calitatea si garantia conformitatii produselor TARABA DE JOCURI, revine in totalitate TARABA DE JOCURI.
12.2. Calitatea si conformitatea oricarui alt produs sau serviciu furnizat de catre TARABA DE JOCURI dar dobandit in urma contractarii acestuia de la un tert, revine in totalitate acestuia.
12.3. TARABA DE JOCURI, nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs/serviciu disponibil spre achizitionare pe site.

13. Returnarea produselor

13.1. Clientul TARABA DE JOCURI, poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:
13.1.1. Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site
13.1.2. Coletele ce prezinta deteriorari severe
13.1.3. Produsele ce au fost livrate gresit
13.1.4. 'Consumatorul are dreptul sa de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor' conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
13.2. Clientul este obligat sa notifice TARABA DE JOCURI, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor, in cazul art. 13.1.5.
13.3. Clientul este obligat sa notifice TARABA DE JOCURI, intentia sa de ai fi inlocuite produsele achizitionate, conform art. 13.1.4, prin orice mijloc de comunicare (e-mail) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor, in conformitate cu art 13.1.5.
13.4. Clientului care a notificat TARABA DE JOCURI, conform art 13.1.2 / art 13.1.3, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la TARABA DE JOCURI, in maxim 10 zile lucratoare de la data expedierii notificarii, in caz contrar TARABA DE JOCURI, considerand cererea nefondata/invalida.
13.5. Clientul TARABA DE JOCURI, nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:
13.5.1. Inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit.
13.5.2. Cererea de returnare in cazul art. 13.1.2 sau 13.1.3 cauzata de oricare situatie prevazuta la 13.1 are data de expediere care depaseste perioada de 10 zile lucratoare prevazute conform art 13.1.5, din ziua lucratoare urmatoaredatei contractului onorat.
13.5.3. In cazul returnarii produsului cu una dintre cauzele declarate in art. 13.1, produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit), acesta nu se poate schimba sau rambursa.
13.6. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.
13.7. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
13.8. In cazul in care Clientul care a returnat un produs 3.1.4, iar TARABA DE JOCURI nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului si in conformitate cu 13.6.
13.9. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
13.10. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client

14. Frauda si SPAM

14.1. TARABA DE JOCURI nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
14.2. Exceptie de la art. 14.1 fac numai Clientii persoane juridice, in sensul obtinerii de catre TARABA DE JOCURI a numarului de cont, respectiv a bancii Clientului, in numele caruia se va face facturarea unei comenzi, in cazul unei Comenzi telefonice.
14.3. Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
14.4. TARABA DE JOCURI declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele TARABA DE JOCURI.
14.5. Clientul sau Utilizatorul va informa TARABA DE JOCURI asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
14.6. TARABA DE JOCURI nu promoveaza SPAM-ul.
14.7. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.
14.8. Comunicarile realizate de catre TARABA DE JOCURI prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
14.9. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau TARABA DE JOCURI si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
14.9.1. de a accesa datele de orice tip ale altui utilizator/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
14.9.2. de a altera sau altfel modificacontinutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre TARABA DE JOCURI catre Utilizator / Client
14.9.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
14.9.4. de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre TARABA DE JOCURI catre Utilizator/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

15. Limitare de responsabilitate

15.1. TARABA DE JOCURI nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continut.
15.2. TARABA DE JOCURI nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.
15.3. In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre TARABA DE JOCURI violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii TARABA DE JOCURI conform detaliile de contact, astfel incat TARABA DE JOCURI sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
15.4. TARABA DE JOCURI nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al TARABA DE JOCURI.
15.5. TARABA DE JOCURI nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
15.6. TARABA DE JOCURI este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al TARABA DE JOCURI atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
15.7. TARABA DE JOCURI nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
15.7.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
15.7.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
15.7.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului
15.8. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

16. Forta majora si cazul fortuit

16.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
16.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
16.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
16.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
16.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 16.3

17. Litigii

17.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre TARABA DE JOCURI utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele "Termeni si conditii de utilizare".
17.2. Orice disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si TARABA DE JOCURI se va rezolva pe cale amiabila.
17.3. TARABA DE JOCURI nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.
17.4. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Utilizator si TARABA DE JOCURI sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
17.5. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
17.6. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

18. Dispozitii finale

18.1. TARABA DE JOCURI isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.
18.2. TARABA DE JOCURI nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
18.3. TARABA DE JOCURI isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.
 

In afara conditiilor de returnare de la punctul 13, TARABA DE JOCURI nu ofera garantie sau service pentru produsele sale.

 

Site-ul www.tarabadejocuri.ro apartine firmei SC AMT SHOP ONLINE SRL cu urmatoarele date de identificare:

 • Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului: J40/4508/2001
 • Codul de Identificare Fiscala; RO 13869146
 • Capitalul Social: 200 lei
 • Sediu social: Aleea Zanelor Nr.6-8, Bloc.1, Sc.1, Ap.3, Sector 4, Bucuresti
 • Telefon contact: 0755.562.874

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC